οδοντικα εμφυτευματα

Η επιστημονική ομάδα αποτελείται απο τους εξής: Δημήτρη Ζαμπάρα (Δ/ντής), Σπύρο Μπουμπούλη και Θανάση Σπανό.

Η ομάδα αυτή ασχολείται με την οδοντιατρική εμφυτευματολογία απο το 1988. Στη κλινική πράξη έχουμε εφαρμόσει όλα τα γνωστά συστήματα εμφυτευμάτων και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις οδοντιατρικών εμφυτευματικών αποκαταστάσεων (χειρουργικό και προσθετικό στάδιο, παρακολούθηση εμφυτευμάτων).

Συμμετέχουμε σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια από το 1988, πραγματοποιούμε έρευνα σχετικά με την ιστική ανάπλαση των γνάθων. Διοργανώνουμε επιστημονικές ημερίδες και παρέχουμε σύνθετες χειρουργικές επεμβάσεις με απευθείας τηλεματικές συνδέσεις. Έχουμε προσκληθεί να παρουσιάσουμε πρωτοποριακές εργασίες σε κατά τόπους οδοντιατρικούς συλλόγους της χώρας.
Από το 2007 έχουμε συστήσει μια επιστημονική μή κερδοσκοπική εταιρεία με αντικείμενο την έρευνα, ενημέρωση και διαρκή εκπαίδευση στην εμφυτευματολογία και ιστική ανάπλαση των γνάθων. Η επιστημονική ομάδα πλαισιώνεται από συνεργάτες όλων των οδοντιατρικών ειδικοτήτων: Μπουγιουκλής Κων/νος, Χρυσάνθου Ιωάννης (Χειρούργος Οδοντίατρος), Τερτσούδης Σταύρος, Πετσίνης Βασίλης (Γναθοπροσωπικός χειρούργος), Δαρζέντας Γιώργος (Ενδοδοντολόγος), Δερδιλοπούλου Φωτεινή (Dr.med.dent, Περιοδοντολόγος), Κωνσταντίνου Θωμάς (Ορθοδοντικός).
Με δεδομένο πως η τοποθέτηση εμφυτευμάτων εξασφαλίζει στον ασθενή οριστική λύση, είναι απαραίτητο να υπάρχει μακροχρόνια υποστήριξη, και αυτό είμαστε σε θέση να σας το παράσχουμε.